Palvelut Jussan Tuvalla
varaus.pngLähetä tästä varauskysely tai varaa heti
numerosta 040 688 2200.

Lapinkävijän perinteinen 
majanpitopaikka


Tervetuloa Hotelli Jussan Tupaan, lapinkävijän perinteiseen majanpitopaikkaan! Uudistuva ja vieraanvarainen hotellimme sijaitsee keskellä Enontekiön kuntakeskus Hettaa, aivan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston laidalla. Oletpa sitten lomailemassa tai työmatkalla, meillä viihdyt varmasti!

 

IMG_1228_400x266.jpg

Hotelli ja ravintola suljetaan toistaiseksi koronaviruksen vuoksi 

Olemme päättäneet sulkea ovemme toistaiseksi 29.3.2020 alkaen. Päätöksen taustalla ovat hallituksen suositukset matkailun ja sosiaalisen kanssakäymisen rajoittamisesta koronaviruksen aikana. 29.3.2020 lähtien sekä hotellimme että ravintolamme ovat siis suljettuja toistaiseksi.

Olemassa olevat majoitusvaraukset hoidamme sovitusti. Emme kuitenkaan suosittele matkustamista kenellekään, ja ajalle 29.3.2020 -15.5.2020 tehdyt varaukset voi perua veloituksetta.

Pyrimme palaamaan normaaliin toimintaamme mahdollisimman pian mutta vielä on liian aikaista sanoa, milloin se on mahdollista. Tiedotamme jatkosta erikseen.

Toivotamme kaikille hyvää kevättä. Pidetään nyt huolta omasta ja toistemme terveydestä ja lomaillaan sitten myöhemmin.

 

huone.jpgVuollikan häävieraat -15 %

Vietä häät Vuollikassa! Häävieraasi majoittuvat hotellissamme -15 % alennushintaan. Saat alennuskoodin juhlatilavarauksesi yhteydessä.