Aktiviteetit

Lapin luonnon taika ja paikkakunnan omat tapahtumat tarjoavat tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Hotelliltamme on hyvä suunnata Pallas-Yllästunturin retkeilyreiteille, jotka vievät vaihtelevassa maastossa halki luonnontilaisten metsien ja soiden.

Jussan_tupa_aktiviteetit7.jpg

Jussan_tupa_aktiviteetit5.jpg

Talvella

Enontekiöllä on luonnonlatuja noin 200 km ja Suomen pisin hiihtokausi. Hetta Hiihtomaasta löytyy laskettelurinteiden lisäksi lapsille oma, satametrinen rinne sekä riemukas pulkkamäki. Lumen ja jään ominaisuuksiin voit tutustua myös vuokraamalla meiltä potkukelkan tai kokeilemalla frisbeegolfia Hetta Hiihtomaassa lumikengät jalassa.

Moottorikelkkauria Enontekiöllä riittää. Metsähallituksen ylläpitämillä kelkkaurilla voit kelkkailla lunastettuasi uraluvan Tunturi-Lapin luontokeskuksesta, erälupien verkkokaupasta, erälupien palvelunumerosta 020 69 2424 (arkisin klo 8–16) tai kätevästi kännykällä automaattinumerosta (kts. Eräluvat.fi). Moottorikelkan voit vuokrata meiltä.

Paikalliset oppaat tarjoavat erilaisia retkiä. Miltä kuulostaisi vaikkapa revontulien valokuvausretki?

Kesällä

Ounasjärvi ja vapaana virtaava Ounasjoki on kesällä todellinen ihmemaa niin kalastajille kuin melojillekin. Lähde paikallisen oppaan mukaan vaeltamaan, maastopyöräilemään tai metsästämään – tai tee mitä mieleesi juolahtaa. Keskiyön auringon valoa on tarjolla ympäri vuorokauden kaksi kuukautta. Kanootin voit vuokrata meiltä ja kalastusvinkkejä löydät Enontekiön kalastusalueen verkkosivuilta.

Aktiviteetit ryhmille Vuollikassa

Vuollikassa järjestämme ryhmille tilauksesta erilaisia ulkoiluaktiviteetteja, kuten husky-, hevos- tai poroajelua, pilkkikalastusta, luistelua, potkukelkkailua sekä mäenlaskua pulkalla ja rattikelkalla. Lähimmät moottorikelkkareitit lähtevät käytännössä pihastamme.

Jussan_tupa_aktiviteetit6.jpg

Jussan_tupa_aktiviteetit4.jpg

Vuokravälinehinnat

Moottorikelkka Polaris Indy 550 Sport Touring: 70 € / 2 h, 85 € / 3 h, 140 € /päivä (klo 9-17)
Polaris Indy Lxt: 90 € / 2 h, 110 € / 3 h, 160 € / päivä (klo 9-17)

Vuokrahinnat sisältävät liikennevakuutuksen 1 000 euron omavastuulla sekä ajovarusteet yhdelle henkilölle. Kelkkojen polttoaineet ja öljysäiliöt ovat vuokrattaessa täynnä ja niiden tulee olla täynnä kelkkaa palauttaessa. Polttoaineen tankkauksesta veloitamme 15 € lisämaksun sekä polttoaineen kullutuksen mukaan.
Ajovarusteet 25 €/vrk
Reki 25 €/vrk
Kanootti jokikäyttöön 30 €/vrk, 130 € / 5 vrk, 160 €/vko
Vuokrahinnat sisältävät pelastusliivit, melat ja astian tavaroille. 
Potkukelkka 15 €/vrk
Retkiluistimet

10 €/vrk
Retkiluistimet ilman kenkiä.

Stiga-rattikelkka 5 €/vrk
Pulkka 3 €/vrk