Hotelli Jussan Tupa

Hotelli Jussan Tuvassa viihdyt varmasti, olitpa sitten lomailemassa tai työmatkalla. Palvelemme kaikkina vuodenaikoina keskellä Enontekiön kuntakeskus Hettaa. Kaikki kylän tärkeimmät palvelut löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä.

Jussan_tupa2.jpg

Jussan_tupa_respa.jpg

Hotellissamme on 32 huonetta ja 58 vuodepaikkaa, kaksi saunaa, uima-allas sekä tilaussauna takkatupineen, minne voit myös tilata huurteisen janojuomaksi. A-oikeuksin varustettu 192-paikkainen ravintolamme tarjoaa aitoja lappilaisia herkkuja sekä vaihtoehtoja myös kansainväliseen makuun. Hotellin yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi-yhteys ja aulassa pieni matkamuistomyymälä.

Juhlien, kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen sopii myös 150-paikkainen tilausravintolamme Vuollikka, joka sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla Ounasjärven rannalla. Vuollikan yhteydessä on myös 30 hengen tunnelmallinen kota.

Yrityksen tarina

Hotelli Jussan Tupa on ollut saman suvun omistuksessa perustamisestaan lähtien. Kotileipomona vuonna 1962 aloittaneen ja myöhemmin matkustajakodista hotelliksi rakennetun yrityksen perustivat Laine ja Juhani Niemi. Heidän tarinansa alkoi Juhanin ollessa autokuskina Lapin laulukiertueella matkanneelle kuorolle.

Pohjanmaalta kotoisin ollut Juhani sai nopeasti paikallisen kutsumanimen ”Jussa”. Nykyisin hotellissa työskentelee perustajapariskunnan jälkipolvi.

Jussan_Tupa_historia2.jpg

Jussan_Tupa_historia1.jpg