Vuollikka – Your Lapland Wonderland

Tilausravintolamme Vuollikka tarjoaa arktisia elämyksiä ympäri vuoden rauhallisessa lappilaismiljöössä, Ounasjärven rannalla.

Jussan_tupa_aktiviteetit1.jpg

Jussan_tupa_aktiviteetit2.jpg

Tilava 144 hengen tilausravintola sopii erilaisten juhlien ja tyylikkäiden illallisten järjestämiseen. Ravintolan yhteydessä on myös baaritiski ja rauhallinen oleskelutila.
 
Pienempien tilaisuuksien järjestämiseen soveltuu parhaiten joko tunnelmallinen kotamme tai terassi, joka on kuin luotu grilliherkkujen nauttimiseen tai yhteiseen hengähdyshetkeen ulkoiluaktiviteettien lomassa.

Juhlat ja tilaisuudet

Vuollikan luonnonkaunis ympäristö ja monipuoliset tilat luovat upeat puitteet häiden, vuosijuhlien ja minkä tahansa muun yksityis- tai yritystilaisuuden järjestämiseen.

Suunnittelemme tarjoilut toiveidesi mukaan tilaisuuden teemaan ja vuodenaikaan sopien. Huolehdimme tarvittaessa paikan koristelusta ja ohjelman suunnittelusta. Jos tarvitset esiintyjän tai valokuvaajan, järjestämme sinulle sellaisen.

Aktiviteetit ryhmille

Järjestämme Vuollikassa ryhmille tilauksesta erilaisia ulkoiluaktiviteetteja, kuten husky-, hevos- tai poroajelua, pilkkikalastusta, luistelua, potkukelkkailua sekä mäenlaskua pulkalla ja rattikelkalla. Lähimmät moottorikelkkareitit lähtevät käytännössä pihastamme. Kesällä Ounasjärvi on todellinen ihmemaa niin kalastajille kuin melojillekin.

Jussan_tupa_vuollikka2.jpg

Jussan_tupa_vuollikka1.jpg