Vuollikka – Your Lapland Wonderland

Vår beställningsrestaurang bjuder på arktiska upplevelser året runt i en lugn och trevlig lapplandsmiljö, invid Ounasjärvi.

Jussan_tupa_aktiviteetit1.jpg

Jussan_tupa_aktiviteetit2.jpg

Den rymliga beställningsrestaurangen med plats för 144 personer lämpar sig utmärkt för olika fester och eleganta middagar. I anslutning till restaurangen finns också en bardisk och ett lugnt vistelserum.

Mindre evenemang kan bäst ordnas i vår stämningsfulla kåta eller på terrassen som är som gjord för att njuta av god grillmat eller för att ta igen sig mellan olika friluftsaktiviteter. 

Fester och evenemang

Vuollikas natursköna miljö och mångsidiga lokaler är ett utmärkt ställe att fira bröllop, årsdagar eller för vilken privat fest eller företagstillställning som helst.

Vi planerar serveringen utifrån dina önskemål enligt evenemangets tema och årstid. Vid behov sköter vi dekoreringen av lokalen och planeringen av programmet. Om du behöver en uppträdande artist eller en fotograf, kan vi även ordna en sådan.

Aktiviteter för grupper

På beställning ordnar vi olika friluftsaktiviteter för grupper i Vuollikka, t.ex. husky-, häst- eller rensafari, pilkning, skridskoåkning, åkning med sparkstötting samt backåkning med pulka och rattkälke. De närmaste snöskoterlederna börjar praktiskt taget på gården. På sommaren är Ounasjärvi ett verkligt underland både för fiskare och kanotister.

Jussan_tupa_vuollikka2.jpg

Jussan_tupa_vuollikka1.jpg